Meer over stagemogelijkheden

Voltijd studenten HBO-SPH, HBO-V en HBO Pedagogiek

Voor voltijd studenten HBO-SPH, HBO-V en HBO Pedagogiek is er de mogelijkheid voor beroepspraktijkvorming. Voor derdejaars studenten sociotherapie bieden we stages voor de duur van 10 maanden (voor 30 uur per week) op onze  klinische en dagklinische afdelingen. Momenteel zijn geen stageplekken meer beschikbaar. De eerstvolgende instroommogelijkheid is volgend schooljaar (augustus / september 2019).

Kom langs op de diverse stagemarkten

Triversum is aanwezig op de diverse stagemarkten van InHolland en de Hoge School van Amsterdam. Daar kun je uitgebreide informatie vinden over Triversum, onze stagemogelijkheden en de wijze van solliciteren. We staan je graag te woord.

Vaktherapeutische beroepspraktijkvorming

Vaktherapeutische beroepspraktijkvorming is beperkt mogelijk voor HBO voltijd studenten Muziektherapie, Ergotherapie, Creatieve therapie beeldend en PMT.

Masterstudenten Orthopedagogiek, Psychologie en Geneeskunde

Beperkte stagemogelijkheden zijn er voor masterstudenten Orthopedagogiek, Psychologie en Geneeskunde. Wij bieden een stage aan voor de duur van 10 maanden (voor 24 uur per week). Binnen deze stage bieden wij diagnostiek- en behandelmogelijkheden. U kunt uw motivatiebrief en Curriculum Vitae mailen naar hrm@triversum.nl. Vanaf september 2018 zijn er weer stageplekken beschikbaar. Je kunt niet meer solliciteren op een stage..

Co-schappen studenten geneeskunde

Co-assistenten (studenten geneeskunde) bieden we de mogelijkheid om een co-schap psychiatrie, wetenschappelijke stage of keuze c.q. senior co-schap bij Triversum te lopen.

Meer info

Voor meer informatie over stagemogelijkheden kun je contact opnemen met de Servicedesk P&O op telefoonnummer 072-5312777.

Klantcontactcentrum

ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur

072 514 04 00

Voor al uw vragen