Specialistische ambulante zorg

Poliklinieken

Triversum heeft een aantal poliklinieken verspreid over Noord-Holland. We bieden hier ambulante zorg in de vorm van diagnostiek en kortdurende (multidisciplinaire) behandeling. Kinderen, jongeren en hun ouders  komen op afspraak langs.

Locaties

Een polikliniek in de buurt vergroot het gemak van ouder en kind om ons te bezoeken. Daarom heeft Triversum verschillende poliklinieken verspreid over Noord-Holland. U vindt ons in:

  • Alkmaar (hoofdvestiging)
  • Den Helder
  • Hoofddorp
  • Purmerend
  • Zaandam

Polikliniek Heliomare Onderwijs

Kinderen en jongeren met een beperking die speciaal onderwijs volgen bij Heliomare in Wijk aan Zee, kunnen voor psychiatrische zorg bij Triversum in hun eigen school terecht. Triversum en Heliomare zijn hiervoor een samenwerking aangegaan. Groot voordeel is dat de jongeren op één lokatie kunnen blijven en zorg krijgen in een vertrouwde omgeving.

Polikliniek De Vork Heerhugowaard

Polikliniek De Vork behandelt jongeren die verblijven op het terrein De Vork bij de instellingen Klaas Groen en Transferium. Wanneer zij deze instellingen verlaten kunnen wij de behandeling ambulant op polikliniek De Vork voortzetten. Het diagnostisch team wordt hier gevormd door medewerkers van Triversum, Parlan en Brijder Verslavingszorg.

Klantcontactcentrum

ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur

072 514 04 00

Voor al uw vragen