Hoe komen jullie erachter wat mijn problemen zijn

Voordat je kunt starten met een behandeling bij Triversum moeten we goed weten van welke problemen je last hebt en hoe ze zijn ontstaan.

Vragenlijst

Nadat je huisarts je naar ons heeft doorverwezen, sturen wij je een vragenlijst op om in te vullen. Met jouw antwoorden op deze vragen komen we te weten hoe jij je voelt en van welke problemen je last hebt. Je mag deze vragenlijst thuis invullen zodat je er rustig over na kan denken.  

Kennismakingsgesprek

Na het invullen van de vragenlijst kom je (samen met je ouders) voor het eerst bij ons langs. We luisteren naar jouw verhaal en dat van je ouders. We zullen vragen stellen om goed te begrijpen waar je last van hebt. Ook beantwoorden wij al jullie vragen. Dan kijken wij hoe we jou en je ouders kunnen helpen en bepalen jullie of je bij Triversum in behandeling wilt.

Onderzoek en diagnose

Voordat je kunt starten met een behandeling bij Triversum moeten we goed weten van welke problemen je last hebt en hoe ze zijn ontstaan. Daarvoor is soms extra onderzoek nodig, in de vorm van gesprekken of testen. We kijken niet alleen naar je problemen maar juist ook naar wat er goed gaat. En hoe het thuis gaat en op school. We geven antwoord op de vraag óf je een psychiatrisch probleem hebt en zo ja welk probleem. En natuurlijk met welke behandeling we jou het beste kunnen helpen.

Klantcontactcentrum

ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur

072 514 04 00

Voor al uw vragen