Wij helpen elk jaar ruim 3200 kinderen en jongeren in heel Noord-Holland

Wij helpen elk jaar ruim 3200 kinderen en jongeren in heel Noord-Holland

Ik wil vanuit de gemeente verwijzen

Vanuit een CJG, jeugd-  of wijkteam kunt u online kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problemen naar Triversum verwijzen.

Ik wil contact met Triversum

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum: 072 – 5140400. Bereikbaar van ma t/m vr (van 08.30 tot 17.00 uur). U kunt ons ook mailen. Gebruik daarvoor ons contactformulier.

Zo licht als mogelijk

Onze specialistische hulp zetten we bij voorkeur ambulant in. Diagnostiek en kortdurende poliklinische behandeling geven vaak al voldoende houvast om problemen aan te pakken en kind en gezin weer in hun kracht te zetten.

Zo intensief als nodig

Soms is ambulante zorg niet voldoende. Dan is intensievere zorg nodig. In onze klinieken maar ook bij de gezinnen thuis. Met behandelingen op maat die praktische hulp bieden daar waar de jongere zich bevindt. Zo weten we vaak een opname te voorkomen.

Effectieve samenwerking in de keten

We werken nauw samen met de gemeentelijke CJG’s in Noord-Holland. In een aantal gemeenten zijn Triversum-medewerkers gedetacheerd als jeugd & gezinscoaches binnen deze wijkteams.

Specialistische zorg altijd dichtbij huis

Wij helpen kind en gezin graag dichtbij huis. Dit vergroot het gemak van ouders en jongeren om ons te bezoeken. Daarom hebben we meerdere vestigingen verspreid over de hele regio Noord-Holland. Onze hoofdvestiging is in Alkmaar.

E-health heeft de toekomst

Steeds meer van onze behandelingen zijn ook gedeeltelijk thuis via de computer te volgen. Helemaal in de leefwereld van de jeugd, minder belastend en bovendien kostenbesparend.