Wetenschappelijk onderzoek verbetert onze diagnostiek en behandeling

Wetenschappelijk onderzoek verbetert onze diagnostiek en behandeling

Triversum onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord

Met ingang van 1 januari 2018 bundelen Triversum en GGZ NHN, na zorgvuldige voorbereiding, de krachten en gaan verder als één organisatie.

Nieuws en nieuwsbrieven

Lees hier de nieuwsberichten van Triversum. U kunt zich ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek is onontbeerlijk voor de ontwikkeling van de kinder- en jeugdpsychiatrie en de verbetering van diagnostische en therapeutische methoden. Triversum wil graag een bijdrage leveren en werkt samen met universiteiten, (academische) ziekenhuizen en collega-instellingen.

Medisch dossier, leveringsvoorwaarden en privacy

Wij leggen opgevraagde (medische) gegevens en eigen onderzoeks- en behandelgegevens vast in een medisch dossier. Dit dossier is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal medewerkers van Triversum. Al deze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht.

Meepraten of niet tevreden?

De ervaringen van ouders, kinderen en jongeren bij ons in behandeling, zijn van groot belang voor het verbeteren van onze zorg.

Jaarverslagen en publicaties

Triversum maakt gebruik van gemeenschapsgelden. Naast het feit dat wij ons daarover moeten verantwoorden vinden we het belangrijk deze prestaties voor belangstellenden op onze site aan te bieden.